Concerte cu Ducu Bertzi şi Guilty Lemon în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii au de unde să aleagă pentru distracţia de mâine seară, în cazul în care şi-au propus să iasă în oraş.

CITIŢI ŞI:

Concert cu Şuie Paparude şi Grimus în tren pe ruta Sibiu – Sighişoara

Ducu Bertzi concertează joi la Sibiu

Trupa Grimus, aclamată de fani în Music Pub la Sibiu (FOTO)

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi interpreţi de muzică folk din România, Ducu Bertzi, vine după o lungă perioadă, din nou, la Sibiu, pentru un concert extraordinar ce va fi găzduit de scena Vintage Pub.

Din recitalul acestuia nu vor lipsi piese ca „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Floare de Colţ”, sau „Când s-o împarţit norocu”. Artistul are programat un recital de aproximativ o oră şi jumătate, cu începere de la ora 21.00.Preţul unui bilet de intrare la evenimentul din Vintage Pub este de 25 de lei, iar acestea se pot cumpăra şi în ziua evenimentului, chiar de la intrarea în locaţie.

Concert neconvenţional în Music Pub

Tot joi seară amatorii muzicii de jazz neconvenţional cu accente de muzică folck, sunt aşteptaţi să îi vadă în recital pe sibienii de la Guilty Lemon. Concertul acestora este programat în Music Pub, joi de la ora 21.30.

Organizatorii au decis să lase intrarea liberă la recitalul trupei sibiene, care are în componenţă cinci membri, după care fanii pot merge la un after-party la care pot să stea de vorbă cu cei de la Guilty Lemon.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite