Ducu Bertzi concertează joi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică folk din România, Ducu Bertzi, vine după o lungă perioadă, din nou, la Sibiu, pentru un concert extraordinar ce va fi găzduit de scena Vintage Pub.

CITIŢI ŞI:

A început amenajarea Târgului de Paşte în Piaţa Mare

Înscrieri la olimpiadă pentru cei mai talentaţi mici meşteşugari din zona Sibiului

Bazar de Paşte, la Mediaş

„M-am îndrăgostit numai de ea”, „Floare de Colț”, sunt melodii ce au fost fredonate de generații întregi. Și cine nu cunoaște melodia „Când s-o împarțit norocu”, de departe cea mai cunoscută piesă a artistului, înregistrată pentru prima dată la Radiodifuziunea Română în... 1979. Cele mai îndrăgite piese vor compune un concert de o oră și jumătate ce va avea loc joi, 14 aprilie, în Vintage Pub.   

Ducu Bertzi s-a născut în Sighetul Marmației. A studiat vioara în gimnaziu iar în liceu a fondat grupul Mi Bemol Rock. A debutat pe scenă în cenaclul Flacăra, într-un concert susținut la Baia Mare în anul 1976. Ducu Bertzi a imprimat deja opt albume de muzică folk dar și de colinde, ultimul dintre ele fiind înregistrarea unui concert susținut împreună cu regretatul Florian Pittiș.   

Concertul lui Ducu Bertzi  începe la ora 21. Prețul unui bilet este de 25 de lei.

Biletele pot fi cumpărate de la Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei sau în fiecare seară, în Vintage Pub precum și la intrare, în ziua concertului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite