Concerte, poveşti şi expoziţii, ingredientele cocktaiului cultural de la Alţâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localitatea de pe Valea Hârtibaciului va fi, duminică, gazda unui noi întâlniri culturale, organizată cu scopul de a promova produsele şi tradiţiile locale.

CITIŢI ŞI

Noua modă în turismul sibian: întâlniri culturale în satele săseşti

Startul cocktailululi cultural se va da la ora 17.00, când, în curtea Casei Gerendi, Cătălin Torsan le va cânta şi le va spune celor mici poveştim, după care va avea loc vernisajul unei expoziţii foto realizată de copiii din localitate.

Seara continuă prin concertul de orgă intitulat „Dinastia Bach“, sustinut de la ora 19.00 de catre Wilhelm Schmidts, la Biserica evanghelica si, în final, la orele 21.00, participanţii vor fi invitaţi să viziteze Cabinetul figurilor de ceară.

„Aici îi aştepta trei povestiri fantastice în imagini mişcate, cu acompaniament live şi decupaje literare, spuse de ansamblul Einuiea şi de actriţa Crenguţa Hariton, în şura din curtea Muzeului etnografic din comună“, arată organizatorii.  

Întâlnirea este organizată în cadrul Transilvanian Brunch, care a apărut la începutul anului 2008, ca o iniţiativă a asociatiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoastere reciproca şi colaborare în Valea Hartibaciului, dar şi ca un exerciţiu de promovare a produselor locale.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite