Concert cu trupa sibiană Guilty Lemon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai în vogă trupe sibiene ale momentului susține joi, 14 aprilie, un concert extraordinar în Music Pub Sibiu. Guilty Lemon este o formație de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007, la Sibiu. Formația combină elemente de funk,  jazz și r&b, fiind considerată una dintre formațiile influente ale scenei muzicale sibiene.

CITIŢI ŞI:

Concerte cu Ducu Bertzi şi Guilty Lemon în Sibiu

Concert cu Şuie Paparude şi Grimus în tren pe ruta Sibiu – Sighişoara

Trupa Grimus, aclamată de fani în Music Pub la Sibiu (FOTO)

Invitați la festivaluri și concerte renumite din România, Guilty Lemon își începe ascensiunea în mai 2008, odată cu câștigarea Galelor Studențești de Jazz, din cadrul Festivalului Internațional de Jazz de la Sibiu. În perioada 2008-2010, trupa a avut o bogată activitate concertistică în toată ţara şi a participat la numeroase festivaluri de gen, în calitate de invitaţi speciali.

Momentan band-ul lucrează la primul album, ce va conţine 10 piese, şi care va apărea la sfârşitul verii. Lansarea albumului va fi urmat de un turneu de promovare în toate oraşele importante din România.Membrii Guilty Lemon sunt deseori solicitați în proiecte importante. Printre cele mai valoroase colaborări se numără proiectul „Slang”, câștigător al Festivalului Cerbul de Aur, “Sixty Nine” și “Trafic Blues Band”, “Big Band-ul Academiei de Muzica din Cluj”, „Morandi” și „Horea Brenciu Band”.

Formula actuală a trupei numără cinci persoane: Mihaela Pîțan – voce; Mihai Pîțan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitara.

Intrarea la concert este liberă, iar după concert, trupa vă invită la un after party în Music Pub Extension.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite