Compact şi Smiley concertează joi seară în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Compact vine în Vintage Pub, iar Smiley are recital în Liquid Club. Joia viitoare cei de la Grimus cântă în Music Pub.

CITIŢI ŞI:

Compact - după ani și ani, din nou, la Sibiu

Liviu Vârciu şi soţii Lis, daţi afară din hotel, la Sibiu

Pepe şi Liviu Vârciu s-au distrat într-un club din Sibiu

Cine şi-a făcut planuri să petracă o seară de distracţie, mâine în Sibiu şi caută de zor alternative, are la dispoziţie cel puţin trei evenimente importante. Capul de afiş al distracţiei de joi seară este ţinut de către trupa Compact vine la Sibiu pentru un concert extraordinar, de la ora 21.00 în Vintage Pub.

Piese ca „După ani şi ani”, „Cântec pentru prieteni”, „Trenul pierdut” şi „Să te gândeşti din când în când la mine”, nu vor lipsi din repertoriul trupei clujene. Paul Ciuci, Leluţ Vasilescu, Adrian Kiselef şi Adrian Tinca vin în Vintage Pub, spun că vin la Sibiu, pentru un concert al amintirilor. „Avem prieteni mulţi care ne aşteaptă în toată ţara şi abia aşteptăm să-i întâlnim pe fanii noştri din Sibiu. Avem şi un mesaj pentru ei! Veniţi cât mai mulţi pentru un concert Compact între prieteni”, spune Paul Ciuci, solistul trupei Compact. Preţul unui bilet este de 35 de lei.

Biletele pot fi cumpărate de la Supporter Sports Pub & Grill sau la intrare în Vintage Pub, în ziua concertului.

Smiley face show la 5 ani de Liquid

Pentru cei care doresc să aibă parte de o seară cu muzică mai comercială, atunci pot alege să meargă în Liquid, acolo unde vine să concerteze Smiley cu ocazia party-ului organizat la împlinirea a 5 ani de la deschiderea acestui club. În fine, de mâine într-o săptămână, în Music Pub vin cei din trupa Grimus. Organizatorii au decis să lase intrarea liberă la evenimentul care începe la ora 21.30

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite