Comisia de Muncă şi Protecţie Socială a respins propunerea de desfiinţare a judecătoriei Agnita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătoria Agnita
Judecătoria Agnita

Cu majoritate de voturi proiectul de lege care prevedea desfiinţarea mai multor judecătorii, inclusiv Judecătoria Agnita şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita, a fost respins miercuri dimineaţă.

CITIŢI ŞI:

Judecătoria Agnita în pericol de desfinţare pentru că nu are procese

Judecătoria Agnita pune lacătul pe uşă

Astăzi, în Comisia de Muncă şi Protecţie Socială a Camerei Deputaţilor, s-a înaintat de către Guvernul Boc proiectul de Lege privind desfiinţarea unor instanţe judecătoreşti şi a parchetelor de pe lângă acestea – PLx 869/2010.

Prin proiectul de lege, Guvernul propune desfiinţarea a 24 de judecătorii  şi parchete din ţară dintre care şi Judecătoria Agnita şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita.

O parte din parlamentari însă, au înaintat un amendament prin care s-a propus să nu fie desfiinţată Judecătoria Agnita şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita.

„Am susţinut acest amendament, în plenul şedinţei Comisiei de Muncă şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor şi cu majoritate de voturi proiectul de Lege care prevedea desfiinţarea mai multor judecătorii, inclusiv Judecătoria Agnita şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita, a fost respins” a declarat deputatul sibian Ioan Cindrea. Acesta şi-a exprimat speranţa că şi celelalte comisii de specialitate şi în plenul  Camerei Deputaţilor să fie respins acest proiect de lege

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite