Colţescu face dezvăluiri şocante după meciul Gaz Metan - Fc Vaslui: "Hizo a vrut să strângă un asistent de gât!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Colţescu
Sebastian Colţescu

Sebastian Colţescu a dat replica vasluienilor după ce aceştia l-au atacat pentru prestaţia de la meciul Gaz Metan - Vaslui, 1-1. Centralul meciului disputat luni seară la Mediaş a dezvăluit astăzi că antrenorul echipei moldave a intrat în vestiarul arbitrilor la finele partidei din liga 1.

CITIŢI ŞI:

Porumboiu acuză după remiza Vasluiului la Mediaş: „Colţescu a primit un Mercedes de la Borcea“

Voinţa Sibiu bate Braşovul cu 2-1. Şumudică anunţă revoluţie la iarnă în lotul braşovenilor!

"Nu vreau să intru în conflict cu nimeni. Am revăzut şi eu fazele şi nu cred că trebuia să-i dau al doilea cartonaş galben lui Papp. Dar de aici şi până a fi făcut labil psihic, mi se pare anormal. O să mă consult cu domnul Crăciunescu, nu pot să spun acum dacă îl voi da în judecată sau nu. Îmi spune că eu şi cu Robert Dumitru suntem cei mai buni din România, apoi ne atacă. Noi degeaba scriem în rapoate, nu se ia nicio măsură. Dacă se doveşte că am greşit, voi fi reţinut de la delegări", a declarat Colţescu la Sport.ro.

"Viorel Hizo a intrat în cabină şi a sărit să-l strîngă de gât pe asistentul meu, Andrei Constantinescu. Se întâmpla la meciul Vaslui - Ceahlăul! Puteţi să-l întrebaţi pe el, o să vă confirme.

Hizo să nu mă facă pe mine labil psihic, nu e vina mea că nu câştigă toate meciurile la care arbitrez eu", a spus Colţescu la Sport.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite