Colocviul internaţional de lingvistică la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea Lucian Blaga este cea care găzduieşte colocviul
Universitatea Lucian Blaga este cea care găzduieşte colocviul

Ediţia a 46-a a acestei manifestări are loc în Sibiu în perioada 14-17 septembrie 2011. Cei interesati de participare se mai pot înscrie până în data de 15 iunie.

CITIŢI ŞI:

Peste 4.000 de absolvenţi sibieni încep Bac-ul

Facultățile de inginerie din România s-au reunit la Sibiu

Universitatea „Lucian Blaga” a majorat taxele de şcolarizare

Colocviul de lingvistică (Linguistisches Kolloquium) este o manifestarea ştiinţifică internaţională iniţiată în Germania care reuneşte, anual, peste 70 de participanţi din întrega lume.

Găzduit în fiecare an de diferite universitatăţi europene din Austria, Germania, Elveţia, Danemarca, Grecia, Slovenia, Ungaria, Polonia, Rusia, Bulgaria, etc, colocviul va avea loc în 2011 pentru prima dată în România, fiind organizat de Facultatea de Jurnalistică a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, Academia Evanghelică Transilvania (Evangelische Akademie Siebenbürgen) şi  ALUMNI - Asociaţia Gazetarilor Absolvenţi, Sibiu.

"Lucrările acestei manifestări ştiinţifice vor avea loc în limbile germană, engleză şi franceză, iar volumul conferinţelor ţinute va fi publicat la Editura Peter Lang din Germania. Tema ediţiei din acest an este „Quo vadis comunicarea? Comunicare – Limbă – Mass-media”. „Cei interesati de participare se mai pot înscrie până în data de 15 iunie la adresa conf.46lingkoll@ulbsibiu.ro sau ioana.cretu@ulbsibiu.ro . Alte informatii despre conferinţă se găsesc pe site-ul conferinţei:
 http://conferences.ulbsibiu.ro/46lingkoll/ro/”, spun organizatorii evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite