Cindrea: „Nu există motive ca Pustai să nu rămână antrenor la Gaz Metan Mediaş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai
Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş spunec că echipa sa îşi va propune un obiectiv mai îndrăzneţ decât locul 10 din sezonul recent încheiat şi spre ca antrenorul Cristi Pustai să rămână şi în sezonul viitor.

CITIŢI ŞI:

Fostul stelist Marius Baciu s-a decis: „M-am hotărât! Mă stabilesc la Sibiu”

Sibiu: „În trei ani CSU Voinţa va fi în în liga I“

VIDEO - Se destramă Gaz Metan. Eric şi Pârvulescu vor să plece de la Mediaş

Conducerea clubului medieşean din liga 1, a anunţat marţi după amiază că pentru banca tehnică nu există decât un singur antrenor dorit şi anume tehnicianul cu care echipa a promovat acum 2 sezoane în liga 1. „Eu cred că cu Pustai am colaborat foarte bine şi din punctul meu de vedere nu exsită un motiv ca să ne despărţim de el. Este tânăr şi cu perspectivă. Ştiu că acest lucru poate însemna şi pentru el un lucru important dar eu totuşi sper să ajungem la un consens şi să continuăm ce am început aici” a spus preşedintele clubului, Corin Emil Cindrea.

Mediaşul va fixa un obiectiv mai îndrăzneţ pentru a îl tenta şi mai tare pe Pustai să rămână la la echipă. „Probabil că în sezonul viitor o să ne propunem şi noi un obiectiv mai îndrâzneţ şi va fi şi pentru el o provocare, mai exact pentru cariera lui. Noi nu am discutat cu niciun alt antrenorm asta pentru că îl dorim pe Pustai şi pentru campionatul viitor. Sper să ajungem la o înţelegere cu el” a mai spus Cindrea.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite