Cele mai performante firme din Sibiu au fost premiate de Camera de Comerţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Performanţa în afaceri a fost premiată de Camera de Comerţ
Performanţa în afaceri a fost premiată de Camera de Comerţ

Camera de Comerţ şi Industrie Sibiu a prezentat, aseară, topul firmelor sibiene, în funcţie de cifrele din bilanţurile aferente anului 2009. Cum efectele crizei s-au resimţit puternic în mediul economic sibian, şi cifrele de afaceri au înregistrat scăderi considerabile, ajungând la valoarea din 2005-2006, potrivt reprezentanţilor CCI.

Cei care s-au adaptat vremurilor de criză şi au reuşit totuşi să treacă peste un an dificil din punct de vedere economic, au fost răsplătiţi cu diplome şi cupe. Premierea s-a făcut pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime, la eveniment participând reprezentanţii a peste 100 de societăţi comerciale din judeţul Sibiu.

„ 2009 a fost un an nu prea grozav, din punct de vedere economic, un an care, sperăm noi, ne-a arătat fundul sacului, iar la ediţia următoare, rezultatele să fie mult mai bune“, a spus Eugen Iordănescu, directorul Camerei de Comerţ şi Industrii.

Printre cele mai premiate societăţi s-au numărat Al Comsib, Apă Canal, Armax Gaz, Compa, Con-A, HLV Transilvania, Palace Dumbrava, Parcul Industrial Sibiu, Polisano, Poşta Atlassib Curier Rapid, Romgaz-ul şi Transsgaz-ul, companii care au reuşit să se claseze pe primul loc, în ultimii cinci ani, în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea.

Păduri puse gaj pentru afaceri de un milion de euro

Scădere pe toate palierele

Rezultatele din bilanţurile pentru anul financiar 2009 au arătat că cifra de afaceri brută, a fost, în euro, cu 29,1% mai mică, faţă de 2008, iar efectivul de salariaţi a scăzut cu aproape 10.000 de persoane. Exporturile au înregistrat şi ele o scădere de 18.3%, faţă de anul precedent, iar importurile s-au diminuat cu peste 57%.

 În prezent, potrivit statisticilor CCi, în judeţul Sibiu sunt înregistrate 24.890 de firme, 2.652 fiind societăţi cu capital străin.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite