Cei mai valoroşi cai din ţară au fost expuşi la Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de crescători de cabaline din întreaga ţară s-au întâlnit, astrăzi, la Sibiu.În cadrul expoziţiei de pe stadionul Vonţa, peste 300 de cai, din cele mai rare şi mai scumpe rase, de la Lipitan, Semigreu, Belgian, Ardenes, Percheron şi până la pnei, şi-au etalat calităţile şi frumuseţea

CITIŢI ŞI

Cai de mii de euro, în expoziţie la Sibiu

Printre exemplarele care au atras în mod special atenţia publicului se numără Puiu şi Gelu,doi cai din rasa Percheron, cu care stâpânul se mândreşte că sunt unici, în ţară. Au patru, respectiv cinci ani şi fiecare cântăreşte peste 1.200 de kilograme. Cei doi valorează o mică avere, şi tocmai de aceea stăpânul lor acordă o atenţie sporită îngrijirii celor doi Percheroni. „ Trebuie să avem mare grijă de ei. Trebuie să le dăm mâncare şi apă la timp, au nevoie în mod special de ovăz, fără el nu pot sta. De asemenea, curăţenia este foarte importantă. Perechea aceasta valorează, la momentul actual, în jur de 30.000 de euro“, a explicat Octavian Bodi. 


La fel de mândru de exemplarele prezentate în cadrul expoziţiei de la Sibiu se declară şi Paul Pop, din Bistriţa. este vorba dspre două exemplare din rasa Frizian. Arthur şi Peter au fost aduşi anul trecut tocmai din Olanda, iar valoarea acestora ajunge acum la 40.000 de euro.

image
image


Expoziţia de astăzi a fost cea de-a doua de acest gen de la Sibiu, prima fiind organizată în luna ianuarie, a anului trecut.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite