Cei mai tari bloggeri din ţară vin la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru o zi, Sibiul va deveni cel mai important oraş din interenetul românesc. Cei mai influenţi bloggeri şi specialişti online din România iau parte începând de mâine la cea de-a patra ediţie a Social Media Summit Sibiu, cel mai mare eveniment regional despre online şi strategii de marketing prin social media.

CITEŞTE ŞI:

Cătălin Bortă: Omul cu laptop-ul

La eveniment au confirmat deja participarea nume importante, precum: Vali Petcu (www.zoso.ro), Cristian China-Birţă (www.chinezu.eu), Cristian Dorombach (www.piticu.eu) sau Bobby Voicu (Intact Interactive).

Alături de conferinţele principale, această editie a Social Media Summit va organiza un proiect în premieră în România: o campanie social media în direct. Campania va fi lansată la eveniment, cu participarea bloggerilor şi tuturor celor din audienţă şi concret, ea va oferi sansa unui brand mare de a beneficia de promovare şi de ideile generate de peste 150 de bloggeri, consultanţi şi specialişti online.

Până în prezent, Social Media Summit a fost găzduit de Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca, Sibiul fiind cel de-al patrulea oraş din această serie. Pentru cei interesaţi, evenimentul este organizat pe parcursul zilei de mâine la Hotel Continental.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite