Cei mai talentaţi snowboarderi din Europa vin în weekend la Transilvania Rookie Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni snowboarderi se reunesc la Arena Platoş pentru unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa de Est.

CITIŢI ŞI:

Cai de mii de euro, în expoziţie la Sibiu

Recital de zile mari cu Compact la Vintage în Sibiu (GALERIE FOTO)

Concertul lui Smiley a produs isterie printre sibience în Liquid Club (GALERIE FOTO)


Transilvania Rookie Fest, este prima competiţie internaţională de snowboard pentru tineri organizată în România. Evenimentul ce are loc între 25-27 martie, este clasificat cu 2 stele, potrivit standardelor competiţionale ale Federaţiei Internaţionale de Snowboard.

Concursul este structurat pe două categorii de vârstă. Rookies sunt riderii născuţi în anii 1993-1995, iar grooms sunt cei născuţi după data de 1 ianuarie 1996. România şi Cehia sunt singurele ţări din Europa de Est unde se desfăşoară etape ale World Rookie Fest.

Doi dintre câştigătorii concursului de la Arena Platoş vor primi o invitaţie all-inclusive la concursul de 4 stele Protest World Rookie Finals din Ischgl. „Aşteptăm unii dintre cei mai talentaţi tineri snowboarderi din întreaga Europă. Rideri din Austria, Slovenia, Cehia, Serbia, Slovacia şi-au anunţat deja prezenţa la competiţie. Aceştia vor concura alături de cei mai buni tineri snowboarderi români pentru premii totale în valoare de 2500 de euro”, spune Martin Freinademetz, organizator al evenimentului.

Competiţia începe vineri cu înregistrarea riderilor

Toţi concurenţii se vor înregistra la faţa locului, unde vor primi numerele de concurs precum şi cartelele pentru accesul pe pârtii.

Transilvania Rookie Fest se va desfăşura în fun-park-ul care are o lungime de 700 de metri şi este compus din 11 elemente de dificultate, patru ţevi, şase kickere şi un wallride.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite