Cei mai proşti şoferi sunt la Mediaş. Nu văd stâlpii de delimitare a benzilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma propunerilor făcute de comisia de aplicare a regulamentului de drumuri din Mediaş, Primăria Municipiului Mediaş a achiziţionat şi a montat în data de 24 iulie, 18 stâlpi de delimitare a benzilor de circulaţie pe str. Hermann Oberth, în dreptul intersecţiei cu str. Păcii pentru respectarea interdicţiei de virare la stânga de pe str. Hermann Oberth pe strada Păcii, pe sensul de mers spre Sibiu. Valoarea unui stâlp este de 1

CITEŞTE ŞI:

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, spune că drumul Sibiu - Mediaş intră în reparaţii

Sibiu: Zece străzi modernizate anul acesta în Mediaş

În noaptea de 24 iulie spre 25 iulie au fost distruşi 2 stâlpi, vinovatul fiind identificat şi obligat să suporte cheltuielile.
Alţi 5 stâlpi au fost rupţi în data 28 iulie însă până în momentul de faţă nu au fost identificaţi vinovaţii.

„Este un efort din partea municipalităţii sa doteze sistemul rutier cu asemenea stâlpi. Vreau sa va spun ca din punctul de vedere al multor participanţi la trafic este o măsura foarte bună, fiind estetică în acelaşi timp şi vreau să îmi exprim profunda nemulţumire pentru nişte şoferi, care au vandalizat aceşti stâlpi. Am identificat deja primul care a vandalizat cei doi stâlpi, urmând să îi identificam şi pe ceilalţi şi să luăm măsurile care se impun. Fac un apel totuşi şi la cetăţeni, la cei care observă asemenea acte de vandalism, să ne anunţe să îi identifice pentru că este o situaţie pe care nu o înţeleg, iar unele persoane rău intenţionate, distrug ceea ce facem noi” a declarat primarul Teodor Neamţu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite