Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, spune că drumul Sibiu - Mediaş intră în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a arătat astăzi într-un răspuns oficial că Drumul Naţional 14 Sibiu - Mediaş intră în reparaţii.

CITEŞTE ŞI:

E.ON Gaz Distribuţie opreşte miercuri gazele pe 21 de străzi din oraş

Zece străzi modernizate anul acesta în Mediaş

"În cadrul lucrărilor de întreţinere curentă derulate de DRDP Braşov, pe drumul naţional DN 14 este programată realizarea de lucrări de reparaţie a părţii carosabile în perioada 15.05-15.06.2010. Suprafaţa totală pe care este prevăzută executarea de reparaţii pe acest drum este de 7.000 mp", se arată în actul semnat de ministru.

Drumul naţional DN 14 Sibiu-Mediaş este inclus în etapa VI-a a Programului de reabilitare a drumurilor naţionale cu finanţare BEI.

Pentru acest obiectiv există Studiu de Fezabilitate, indicatorii economici au fost aprobaţi prin H.G. nr. 1705/17.12.2008 şi în prezent este în curs de derulare procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie.

Se lucrează intens pentru reabilitarea şi modernizarea a aproape 20 de străzi şi artere principale

'Vom urmări ca cele scrise în adresa de răspuns a Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, să se realizeze întocmai, întrucât drumul naţional DN 14 este necesar pentru legătura între cele două municipii, Sibiu şi Mediaş. Modernizarea acestui drum va sprijini redresarea economică şi socială a celor două municipii şi celelalte localitaţi limitrofe acestei zone a Judeţului Sibiu", a declarat parlamentarul de Sibiu, Ioan Cindrea.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite