Ce poţi face în week-end la Sibiu – vezi recomandările noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ADS Sibiu vă face câteva recomandări pentru petrecerea timpului liber în acest week-end, în municipiul reşedinţă de judeţ.

CITIŢI ŞI:

Un nou festival va avea loc la Sibiu: CibinFest

Turneu de streetball în Parcul Tineretului din Sibiu

Voinţa cu Oţelul pe Municipal

Microbiştii sibieni sunt invitaţi să asiste la una din cele mai aşteptate partide din liga 1, în Sibiu. Pe stadionul Municipal vine, sâmbătă 17 septembrie, vine campioana României, Oţelul Galaţi. Voinţa şi Oţelul joacă în cadrul etapei a VII-a a ligii 1 de fotbal, cu începere de la ora 17.00. Biletele au preţuri cuprinse între 15 lei (peluză) şi 30 de lei (tribuna oficială).

Târg de produse tradiţionale

Cea de a XII-a ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice se va desfăşura în ziua de 18 septembrie, între orele 10.00 -17.00, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Produsele tradiţionale ce vor fi expuse spre degustare şi vânzare sunt printre altele plăcintele de casă umplute cu fructe, cozonacul, pâinea coaptă pe vatră, preparatele din carne şi multe altele.

Judo la „Transilvania”

Cea de a 17-a ediţie a Turneului Internaţional de Judo "Cupa Temerarul" 2011 se ţine la sala Transilvania. Competiţia reuneşte sportivi de la cluburi din ţară, dar şi din Austria, Italia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova şi Croaţia. Competiţia la care intrarea este liberă începe la ora 9.00.

Expoziţie de costume săseşti
Muzeul de Etnografie „Emil Sigerus” din Piaţa Mică vă aşteaptă zilele acestea la expoziţia “Costumul săsesc de sărbătoare”. Evenimentul prezintă atât costume tradiţionale cât şi podoabe din metale preţioase. Intrarea costă 5 lei de persoană.

Un tramvai numit Popescu

Sibienii sunt invitaţi în 17 şi 18 septembrie să vizioneze una din cele mai îndrăgite piese de la teatrul Radu Stanca. „Un tramvai numit Popescu” se joacă în tramvai, pe ruta Sibiu – Răşinari de la ora 14.00. Un bilet costă 30 de lei. Spectacolul durează 90 de minute.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite