Ce filme şi piese de teatru putem vedea săptămâna asta la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny English Reborn rulează la Sibiu până joi
Johnny English Reborn rulează la Sibiu până joi

La Cinema Arta din Sibiu rulează, până joi, 13 ocotmbrie, comedia Johnny English Reborn. Filmul poate fi urmărit de la orele 14:00 (doar joia), 16:30, 19:00 şi 21:30. Preţul unui bilet este de 10, respectiv 8 lei redus. Din distribuţie fac parte Rowan Atkinson, Dominic West şi Gillian Anderson. Johnny English porneşte în căutarea unor asasini internaţionali pe lista cărora se află premierul chinez.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Tragedie pe DN 1, la Veștem – patru oameni au murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

Primăria revoluţionează traficul auto în centru Sibiului. Vezi ce schimbări majore se fac!

Accident cu trei mașini la Tălmaciu 2 GALERIE FOTO

Accident grav pe DN7 la Tălmaciu. Doi copii sunt răniți

La Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu următoarele piese de teatru sunt programate pentru weekendul 15-16 octombrie. Astfel, pentru sâmbătă, 15 octombrie, este programat spectacolul „Jurnalul unui nebun/Tagebuch eines wahnsinnigen”, după N.V. Gogol. Spectacolul este jucat de actorii Secţiei Germane a teatrului, în limba germană, cu traducere la căşti în limba română. Spectacolul este pus în scenă de la ora 19, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei, 5 lei redus.

Pentru duminică, 16 octombrie, la Radu Stanca puteţi vedea spectacolul „HESS”, de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu. Spectacolul va fi pus în scenă de la ora 19:00, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu. Piesa are o durată de o oră şi cinci minute. Preţul biletului este de 10 lei, 5 lei redus.

La Teatrul Gong, în zilele de 12, 14 şi 16 octombrie, este pus în scenă spectacolul realizat după povestea Fraţilor Grimm, Hänsel şi Gretel. Spectacolul se joacă în limba germană, fiind realizat în cadrul proiectului „Zilele teatrului german pentru copii”, în parteneriat cu Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.

Tot desprins din lumea poveştilor, spectacolul Frumoasa şi Bestia, după Giovanni Francesco Straparola, se joacă în zilele de 10 şi 11 octombrie. Cu o durată de 55 de minute, spectacolul de joacă în limba română şi este recomandat copiilor peste 7 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite