Cazarea în căminele studenţeşti din Sibiu începe sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Studenţii Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, să-şi ocupe locurile în căminele studenţeşti.

CITIŢI ŞI:

Sibienii au mai multe restanţe la creditele în valută decât la cele în lei

Ce noutăţi aduce recensământul din acest an

Cazarea pentru căminele 1, 2 şi 3 va avea loc pe 1 şi 2 octombrie, la Cantina Studenţească, iar pentru celelalte cămine, la sediul acestora.
Costurile unei camere de cămin pornesc de la 140 de lei şi pot depăşi 500 de lei, în funcţie de cămin. La căminul numărul 3, spre exemplu, un bugetar va plăti 340 de lei, pentru o cameră de două persoane şi 540 de lei pentru a sta singur în cameră.
„Costurile finale vor fi aprobate în cadrul unei şedinţe care va avea loc în aceste zile”, a declarat directorul general administrativ adjunct al ULBS, ec. Ramona Todericiu.
Pentru anul universitar 2011-2012, în cele şapte cămine ale ULBS sunt disponibile 1950 de locuri, plus alte 100 în căminul Transcom, iar numărul total de studenţi depăşeşte 20.000.
Cei care nu vor reuşi să îşi ocupe locul în cămin, pote opta pentru chirie. Pentru un apartament cu două camere  chiria porneşte de la 150 de euro. Preţul unei garsoniere este între 120-150 de euro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite