Când era mic, Marius Boeriu, iubea muzica, acum cântă la nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius e mândru că a reuşit să îşi transforme un vis în realitate. Visa, copil fiind, să cânte la microfon, iar acum, la maturitate chiar face asta.

CITIŢI ŞI:

Mii de studenţi sibieni se pregătesc să devină şomeri cu acte în regulă

Cel mai dur raliu de offroad din lume începe sâmbătă la Sibiu

E oficial. Gaz Metan Mediaş se mută la Sibiu!

Marius Boeriu şi-a descoperit pasiunea de a cânta de mic copil. Defapt, părinţii au obeservat primii. „Aveam doar câţiva anişori când ascultam muzică şi băteam din picior pe ritm. Aşa au ajuns părinţii mei la concluzia  că, nu doar aud bine, dar am şi ureche muzicală. Aveam 3 anişori pe atunci“, spune Marius.  Nici nu e de mirare că băiatul mamei avea ureche muzicală pentru că, pasiunile se moştenesc.

Tatăl, bunicul şi străbunicul, cu toţii au avut de a face, de-a lungul vieţii, cu muzica. Şi nu doar ei. „Nu vreau să îmi construiesc viitorul pe cariera altora, dar nu pot să nu fiu mândru de renumita Maria Tănase, care a fost verişoară cu bunica mea“, mărturiseşte sibianul. Chiar dacă avea toate calităţile unui copil c ear fi putut ajunge departe în muzică, nu a dat lşa liceul de artă. În copilărie a urmat diverse cursuri de pian, saxofon, dar nu se vedea vreodată cu mâna pe un microfon, înveselind un public. „Când a trebuit să dau admitere la liceu mi-am spus că trebuie să învăţ o meserie, că nu aş putea trăi din muzică, nu mi-aş utea întreţine familia din asta, aşa că am glumit, ca să spun aşa, cu muzica“, spune Marius Boeriu. 

Glumitul a sfârşit însă în urmă cu 5 ani. Nu a mai stat atunci pe gânduri şi s-a gândit să facă un ban în plus, pe lângă meseria de bază, aceea de agent de vânzări la o firmă de distribuţie. Şi-a cumpărat toată aparatura necesară, şi-a făcut o mică firmă şi a început să meargă la nunţi pe post de DJ. Momentele cu dedicaţii date mirilor, când Marius avea microfonul în mână îi plăceau enorm şi într-o zi şi-a spus că trebuie să cânte. A început timid, iniţial acasă, apoi l-a rugat pe un amic, care se pricepe, să îl asculte şi să îi dea o notă şi aşa a aflat că are o voce extrem de bună. Acum este căutat în oraş, şi nu numai, de o mulţime de cupluri care îşi doresc să îşi unească destinele, pentru a cânta la nunta lor, diverse cover-uri. „ Cel mai mult îmi place să cânt muzică populară iar piesa mea de suflet este Mândră Floare Trandafir, a lui Lucian Drăgan“, susţine Marius Boeriu. A avut mai multe tentative de a scoate câte un album, dar situaţia financiară nu i-a permis, deocamdată.

„Am înregistrat însă pentru mine un album, dar nu este pentru comercializare, este pentru mine şi pentru a-l dărui amicilor mei, cu diverse ocazii.“, adaugă Marius. Sibianul susţine că nu face rabat de la calitate şi mereu cântă live. Nu suportă playback-ul, dar nici nu intră în polemici cu cei care fac.„ Nu se pune problema să urăsc soliştii care nu cântă live. Fiecare  înţelege să îşi construiască o carieră aşa cum doreşte, punându-şi în valoare poate nu neapărat glasul, cât modul în care arată. Dacă pentru acea persoană este în regulă să îşi înşele audienţa, atunci e problema lor. Eu nu pot face acest lucru.“, spune Marius.

Profil:
Născut: 25 mai 1980, Sibiu,
Educaţie:  Colegiul Daniil Popovici Barcianu, Sibiu
Familie: necăsătorit

Ce-i place
Lui Marius îi place să joace fotbal, să facă mişcare în general, să se plimbe în aer liber şi, evident, să cânte.
Ce nu-i place
Urăşte prostia, incultura, incompetenţa şi promovarea lor.

Întrebări şi răspunsuri: 
Ce vis ai tu, în acest moment? Cel de a cânta ai reuşit să ţi-l împlineşti.
Cu siguranţă că visul meu, în acest moment, este să îmi întemeiez o familie şi cu siguranţă cî în curând voi reuşi să mi-l împlinesc şi pe acesta.

Criza financiară se simte?
Oarecum. Nu pot spune că merg la mai puţine nunţi. Merg la aproximativ la fel de multe ca şi anii trecuţi, doar că merg pe bani mai puţini pentru că îi înţeleg şi eu pe tinerii însurăţei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite