Canale HD pentru abonații la cablu ai RCS & RDS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RCS & RDS, a anunțat că oferă abonatilor săi la televiziunea prin cablu din Sibiu, gratuit, 4 canale de televiziune în format HD: Digi Sport HD, TVR HD, National Geographic HD si National Geographic Wild HD.

CITIȚI ȘI:

Falimentul primăriei din Aninoasa anunţat la reunirea Asociaţiei Oraşelor din România

Primarii oraşelor din România, speriaţi de preluarea spitalelor în administrare

Destituiri la IPJ Sibiu

În acest fel RCS & RDS ofera abonaților săi posibilitatea de a urmări live meciurile Campionatului Mondial de Fotbal la calitatea high definition a imaginii. „Am vrut să oferim abonaților noștri posibilitatea de a urmări cea mai importantă competiție de fotbal din lume în cel mai bun format. Aceasta este doar intrarea noastră pe segmentul serviciilor de televiziune HD. Vom continua cu un număr generos de noi programe HD, pe care le vom avea disponibile pentru clienții nostri, cât de curând.”, a declarat Niculae Pleșa, vicepreședinte Operațiuni Comerciale și de Marketing al RCS & RDS.

Cine dorește sa se aboneze la programele digitale si HD ale companiei, trebuie să solicite echipamentul necesar recepției în acest format, echipament pe care RCS & RDS îl pune la dispoziție fie prin închiriere cu 10 lei lunar, fie prin plata integrală cu 350 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite