Pompierii sibieni au scos un cal căzut în canal, cu macaraua (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sibian din cartierul Guşteriţa, proprietar a mai mulţi cai, şi-a găsit astăziunul dintre animale căzut într-un canal din apripierea unei case în construcţie.

CITEŞTE ŞI:

Un sibian a fost băgat în spital de propriul cal

Sibiul are 3.900 de eroi. Doar câţiva au costume

Pompierii sibieni s-au luat la întrecere cu colegii lor din Alba

"L-am lăsat la iarbă ca în fiecare dimineaţă şi când l-am trimis p-ăsta micu să îl aducă să-i dăm apă a venit şi m-a anunţat că a căzut calul. Acum o oră, două a fost şi dacă nu l-am putut scoate, am chemat pompierii", a declarat Tiberiu Căldărar.

Un echipaj al pompierilor din Sibiu a sosit în scurt timp la locul accidentului. Pentru a putea scoate animalul, care era foarte speriat şi uşor rănit, au sos ţiglele din o parte însemnată a acoperişului acarteului de desupra canalului unde căziuse calul. Apoi, prin ţiglele scoase au coborât nişte furtune legate de o macara, iat cu furtunele au legat calul.

image


"Haideţi cu toţii acum, dar cu atenţie că o săd ea din picioare  când iese, să nu vă lovească!", au strigat pompierii la mulţimea de curioşi adunată să vadă cum se scoate calul din canal.

Eforul macaralei, coroborat cu direcţia indicată de ajutoarele din zonă, a făcut ca animalul să fie scos din prima încercare, fără mari probleme. Puţin năucit şi lovit, calul şi-a tras sufeltul câteva clipe, apoi a plecat dintre oameni.



"Îs tare bucuros că am scăpat de năpastă, acum asta e...", a mai spus pe urmă Căldărar.

image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite