Cabinetele medicale din Policlinica sibiană se mută în secţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reabilitările ar urma să dureze 2 ani de zile
Reabilitările ar urma să dureze 2 ani de zile

Sibienii care vor merge la consultaţii în Policlinica Spitalului Judeţean trebuie să ştie că, în curând, cabinetele îşi vor schimba locaţia.

CITIŢI ŞI:

La spitalul judeţean Sibiu: tichete de masă ba, concedii fără plată da

Maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va fi reabilitată cu patru milioane de euro

Policlinica Veche a Spitalului Clinic Judeţean intră într-un proiect de reabilitare, în valoare de patru milioane de euro.
„Proiectul vizează mansardarea policlinicii vechi şi reabilitarea şi recompartimentarea spaţiilor existente acolo. Vom câştiga cel puţin încă un etaj, iar acest lucru ne va ajuta extrem de mult în demersul nostru de acreditare a spitalului“, spune Adrian Şanta, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
Şanta susţine că se lucrează intens la mutarea cabinetelor. Majoritatea se vor muta în secţiile corespunzătoare, din cadrul Spitalului. Secţia ORL va adăposti şi cabinetul de consultaţii ORL, în secţia de Neurologie va funcţiona şi cabinetul, iar Planningul Familial va fi mutat în cadrul secţiei Ginecologie.

Sala sindicatelor devine registratură
„Noi lucrăm, în acest moment, la un plan care să ne permită mutarea fiecărui cabinet din policlinica veche, astfel încât niciunul să nu rămână în aer. Inclusiv sala sindicatelor va fi transformată. Acolo va funcţiona registratura, iar la sediul decanatului facultăţii de medicină va funcţiona expertiza capacităţii de muncă“, a precizat Şanta. Clădirea policlinicii vechi a fost ridicată în 1959 şi de atunci nu a fost niciodată reabilitată complet. Singurele lucrări au fost de reparaţii curente şi igienizări.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite