CSU Sibiu are cinci jucători bolnavi înainte de meciul din această seară cu Energia Rovinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Virozele, entorsele şi inflamaţiile îi fac pe Seals, Harrison, Markovic, Herndon şi Brown să fie indisponibili pentru partida de sâmbătă seară de la Tg. Jiu.

CITIŢI ŞI:

Sibiul pregăteşte tinere talente ale baschetului, în programul „PerformBaschet, Un pas inainte

Sibiul organizează All Star Game-ul baschetului românesc în 2011

CSU Sibiu are mari probleme de efectiv înaintea meciului pe care urmează să îl dispute la finele acestei săptămâni la Târgu Jiu. După ce că au făcut antrenamente prin sălile de sport de la liceele şi şcolile din oraş, antrenorul Prakuraitis are acum şi o lungă listă cu baschetbalişti care nu sunt apţi fizic să evolueze în meciul cu gorjenii.

„Sunt cinci jucători în total care au probleme de sănătate. Markovic nu a reluat decât azi antrenamentele pentru că a avut temperatură toată săptămămâna. Herndon nu s-a mai antrenat de luni tot din cauza unei viroze. Apoi Harrison a făcut o entorsă şi are o atelă pusă la un deget după meciul cu CSM Oradea. În fine Brown are probleme la spate, iar Seals are şi el ceva probleme la o gleznă şi nu s-au pregătit aşa cum trebuie, fiind şi ei incerţi” a explicat Horaţiu Floca, director sportiv al clubului Csu Sibiu. Oficialul sibian a mai explicat că la Tg Jiu vor face deplasarea toţi jucătorii, iar în ziua meciului se va vedea care e mai sănătos şi care nu şi-a revenit.

Prakuraitis ţinut de rezultate
Legat de situaţia antrenorului Prakuraitis oficialul lui CSU Sibiu a anunţat că nu au apărut noutăţi sau modificări.

„Comisia de analiză nu s-a mai întrunit. Atâta timp cât mai sunt şanse să accedem în play-off se va continua cu actuala echipă tehnică. Dacă rezultatele nu vor fi cele aşteptate bineînţeles că se vor lua măsuri” a spus joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Horaţiu Floca.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite