CSU Sibiu a învins cu emoţii pe BC Miercurea Ciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii au jucat la fel de modest cum au făcut-o şi în derbiul Ardealului pierdut la Cluj. CSU s-a impus până la urmă cu scorul de 85-76.

CITIŢI ŞI:

CSU Sibiu înfrântă categoric la Cluj de Mobitelco cu 93-68

CSU Sibiu a pierdut cu 71 - 68 meciul cu Asesoft

VIDEO - Nemţii vor acţiuni la clubul de fotbal CSU Voinţa Sibiu

Sibiul a evoluat extrem de slab în partida susţinută miercuri seară pe teren propriu cu echipa din Miercurea Ciuc. Fără să fie speriaţi deloc de valoarea cel puţin teoretică a adversarului pe care îl întâlnesc, ciucanii au condus ostilităţile două sferturi şi jumătate. Oaspeţii au avut în Finley un adevărat lider pe teren, americanul marând numai puţin de 21 de puncte.

De partea cealată Sibiul a excelat la evoluţii modeste din partea americanilor Harrison şi Herndon sau lipsite de luciditate în cazul românilor Haiduc şi Calotă. La rampă a ieşit în unele momente sârbul Atanackovic, acesta marcând de altfel 24 de puncte pentru gruparea sibiană.

La finele meciului o parte din galeria lui CSU Sibiu a cerut demisia antrenorului Audris Prakuraitis. "Dacă asta se vrea, nicio problemă. O să plec. Cred că avem probleme psihologice şi de aceea echipa a jucat aşa de slab", a comentat tehnicianul lui CSU Sibiu.

CSU SIBIU:

Seals 13, Haiduc 10, Calotă 15, Atanackovic 24, Markovic 10, Herndon 10, Harrison 3

BC Miercurea Ciuc:

Finley 21, Cormos 2, Samoilă 5, Coleman 23, Levine 14, Huffman 11

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite