CSU Sibiu a adus încă un baschetbalist american în lotul echipei lui Cătălin Vulc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Devon își va face probabil debutul la meciul de duminică cu Piteștiul în Cupa României
Devon își va face probabil debutul la meciul de duminică cu Piteștiul în Cupa României

După Bobby Howard, Lorenzo Davis, Kaylone Riley, Mychal Kearse și Jaytornah Wisseh, Csu Sibiu a decis să legitimeze un al șaselea jucător care vine de peste Ocean. Devon Austin va face parte din lotul pregătit de Cătălin Vulc.

CITIȚI ȘI:

Cinci americani promit perfomanţă la CSU Sibiu. Vor să aducă titlul pe Cibin

Voința Sibiu, singura echipă din liga 1 fără teren de antrenamente

Devon, în vârstă de 24 ani şi 1,98 m înălţime, joacă pe poziţia 3 şi va fi al şaselea jucător merican  din actualul lot al echipei sibiene, anunță csufans.ro. În sezonul 2009 - 2010, Devon a evoluat în prima ligă din Portugalia, la echipa Casino Figueira Ginasio.

În 21 de meciuri jucate, cu o medie de 37,5 minute pe meci, Devon a avut următoarele statistici: 13.4 puncte pe meci, 4.2 recuperări, 50.8% de la 2 puncte, 34.3% de la 3 puncte şi 80.4% de la libere. Din 2005 până în 2009, jucătorul american a evoluat în NCAA pentru echipa  Manhattan Jaspers, pentru care a jucat în 111 meciuri, cu o medie de 27,7 minute pe meci şi 10,6 puncte pe meci.

Astfel, după acest transfer CSU Sibiu are în componenţa 6 jucători americani (Bobby Howard, Mychal Kearse, Jaytornah Wisseh, Lorenzo Davis, Kaylone Riley şi Devon Austin), care, cel mai probabil vor fi folosiţi prin rotaţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite