Cinci americani promit perfomanţă la CSU Sibiu. Vor să aducă titlul pe Cibin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bobby Howard, Lorenzo Davis, Kaylone Riley, Mychal Kearse și Jaytornah Wisseh au vorbit pentru ADS Sibiu despre ce vor să obţină la CSU. Americanii promit fanilor că CSU va reveni în elita de top a baschetului masculin românesc în sezonul viitor.

CITIŢI ŞI:

Fără nocturnă pe ”Municipal” sau pe ”Cutiuță”

Gaz Metan a avut VOINȚĂ cu Sibiul. Mediașul a învins cu 3-0 GALERIE FOTO

Cea mai iubită echipă de baschet din judeţ, CSU Sibiu, a început de aproape 2 săptămâni antrenamentele şi a făcut-o cu o echipă radical schimbată în care se regăsesc numai puţin de şapte noi jucători. Cinci dintre aceştia sunt americani, iar ADS Sibiu a vorbit în premieră pentru mass-media locală cu ei, legat de aşteptările lor la gruparea sibiană.

Riley, Howard şi Kearse sunt impresionaţi de fani
Jucătorul de 2,08 metri înălţime, Kaylone Riley a mărturist că nu este prieten deloc cu mâncarea românească, dar ştie ce vrea să obţină ca baschetbalist la CSU. „Echipa are nişte fani extraordinari şi cred că asta este foarte bine. Pot spune că din punctul meu de vedere am ales o echipă profesionistă. Nu ştiu prea multe despre campionatul românesc, dar ştiu că vreau să câştig totul. Vreau să ajungem până în finală dacă se poate. Acesta este planul meu cel mare” a mărturist tânărul de 24 de ani.

Boby Howard, este singurul american de culoare albă din echipă. Tânărul de 23 de ani spune că a venit cu nerăbdare aici. „Sibiul este un oraş incredibil de frumos cu oameni prietenoşi. Faptul că fanii sunt atât de apropiaţi de echipă m-a impresionat mult. Asta mă face să îmi doresc şi mai mult să fac o treabă bună la CSU”.

Mychal Kearse are 27 de ani şi a uimit prin pregătirea sa încă de la primele antrenamente. Americanul spune că a găsit la Sibiu o echipă foarte bună şi organizată. „Toţi suntem ambiţioşi şi vrem să facem ca CSU Sibiu să redevină echipa de top care am înţeles că a fost în urmă cu câteva sezoane. Aici baschetul e foarte iubit şi spun asta pentru că oamenii ne opresc pe stradă, ne salută, ne încurajează” a declarat cel care a jucat ultima dată la Dallas Star (UBA).

Davis şi Wisseh speriaţi de Dracula

Doi dintre cei cinci americani ai Sibiului a mărturist că i-au trecut ceva fiori atunci când au ales să joace în România şi asta din cauza legendelor despre Dracula. Lorenzo Davis s-a născut în Germania şi spune că Sibiul îi aducev aminte de copilărie.

„Ştiu că Sibiul are o tradiţie de invidiat în baschet şi că aici se mănâncă baschet pe pâine ca să spun aşa. Sincer când am auzit că sala în care jucăm se numeşte TRANSILVANIA, am crezut că o să dau nas în nas cu Dracula pe aici pe undeva.Eu vreau să câştig. De lucrul acesta îmi pasă cel mai mult” a explicat jucătorul care are 29 de ani şi 2,08 metri înălţime.

Jaytornah Wisseh a venit la Sibiu din Croaţia şi a mărturisit că vrea să câştige titlul la Sibiu. „Oraşul este frumos şi mă bucur că Dracula nu trăieşte! Ştiu că CSU este o echipă cu un blazon respectat şi cu un palmares foarte bun în România. Vreau să terminăm pe locul 1 şi sper să reuşim asta”, spune fundaşul de 23 de ani al echipei.

2 ani vor juca cei cinci americani la CSU, cu excepţia lui Howard care a semnat doar pe un sezon

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite