Buzdugan de la ZU, păzit de 14 câini şi 100 de oi de Paşte în Mărginimea Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de la radio ZU a petrecut Paştele în zona Sibiului. Daniel Buzdugan a mers să viziteze casa memorială a lui Cioran şi s-a supărat pe cei din Răşinari pentru că nu au grijă de locaţie.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Radio ZU a blocat traficul în centrul Sibiului (FOTO)

EXCLUSIV - Bolizi de lux de sute de mii de euro, în parcul de maşini confiscate al IPJ Sibiu (GALERIE FOTO)

“De Paşte n-am mai dormit aşa cum mi s-a întâmplat de Crăciun, ci am fost la stână, cu ciobanii, cu 14 câini şi 100 de oi. Am beneficiat de seficiile de pază şi protecţie ale ciobanilor. Acolo vine des lupul în vizită. Eu însă nu am avut ocazia să-l văd. Cât am stat la stână, m-am tratat doar cu ceapă verde şi caş. Altceva n-am mâncat, că oricum nu-mi place mielul", spune Daniel Buzdugan pentru Showbiz.ro

Vedeta a mers din sat în sat în inprejurimile Sibiului şi s-a supărat pe locuitorii din Răşinari. "Vreau să le dau o bilă neagră. În acest sat, s-au născut două genii: Goga şi Cioran. În faţa casei lui Goga era un indicator mic şi ruginit agăţat de un stâlp vechi, iar la casa lui Cioran nu ai cum să ajungi, dacă nu te documentezi foarte bine.” a mai spus Buzdugan.

Acesta a anunţat că vrea să facă anul acesta concediul în Sibiu. “Acest oraş e un motiv să îţi petreci concediul în România. De fapt, asta o să şi fac anul acesta, o să-mi petrec o săptămâna din vară în aceeaşi locaţie” a mai spus acesta pentru Showbiz.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite