Bucureştenii vizitează Mediaşul în cadrul unui proiect de turism durabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Mediaş
Municipiul Mediaş

În perioada 14 - 16 ianuarie, în municipul de pe Târnava Mare se derulează proiectul „Mediaş - un model de turism durabil“, iniţiat de Şcoala Superioară Nicolae Kreţulescu din Bucureşti, în colaborare cu Colegiul Tehnic Mediensis şi Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret prin Muzeul Municipal Mediaş.

CITEŞTE ŞI:

Sfaturi în carieră de la cei mai de succes medieşeni. Roland Hermann deschide drumul

Tinerii medieşeni primesc terenuri pentru a-şi construi case. Vezi toate proiectele de hotărâri din şedinţa CL pe decembrie

Lansarea oficială a proiectului a avut loc în 19 noiembrie 2010, în cadrul acţiunii „Ziua porţilor deschise” organizată la Muzeul Municipal Mediaş.
 
Astăzi, 30 de elevi bucureşteni sunt prezenţi la Muzeul Municipal Mediaş, unde împreună cu colegii lor de la Colegiul Mediensis vor vizita instituţia şi vor participa la o serie de prelegeri. Cele două şcoli partenere îşi propun în cadrul acestui proiect, printre altele, realizarea unui calendar şi a unui pliant cu cele mai importante obiective turistice din Mediaş.

Proiectul „Mediaş - un model de turism durabil“ îşi propune extinderea egalităţii de şanse privind educaţia pentru un turism durabil şi indirect a educaţiei ecologice a elevilor din două spaţii urbane diferite.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite