Sfaturi în carieră de la cei mai de succes medieşeni. Roland Hermann deschide drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Documentare şi Informare Gaze Naturale din Mediaş găzduieşte anul acesta programul "Mediaş Mentorship". Evenimentul oferă tinerilor posibilitatea de a fi îndrumaţi în carieră şi de a obţine sfaturi despre domeniul lor de interes de la profesionişti din diverse companii şi organizaţii medieşene.

CITEŞTE ŞI:

Stomatologul din Mediaş care pilotează spre lumea a treia

Întalnirile "Medias Mentorship" vor avea loc lunar şi vor fi invitaţi să participe medieşeni care pot împărtăşi experienţa lor tinerilor din cadrul instituţiilor de învatamant din oraş, care sunt interesaţi de dezvoltarea unei cariere de succes. Mentorii se vor a fi în primul rând modele de identitate, surse de ajutor şi informatie.

Imaginea definitorie a mentorului este tipul de profesionist capabil să întreţină o relaţie dinamică, între sine, ca persoană dornică să ghideze şi o altă persoană care doreşte să înveţe. Cei invitati vor proveni din diferite domenii precum: sănătate, învăţământ, sport, artă, publicitate, marketing, relaţii publice, IT&C, media sau organizaţii non-profit.

Scopul "Mediaş Mentorship" este de a-i aduce mai aproape de tineri pe medieşenii-mentor şi speră să creeze o legatură mai puternică între şcoală şi profesie. Prima ediţie se va desfăşura în data de 19 ianuarie de la ora 17:00 şi invitat va fi Roland Hermann.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite