Brukenthal trece la programul de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi Muzeul Naţional Brukenthal schimbă programul oficial de funcţionare, în aşteptarea valurilor de turişti străini.

CITIŢI ŞI:

Particianţi din 70 de ţări, la Festivalul Internaţional de Teatru, de la Sibiu

VIDEO – Zeci de baloane eliberate la Sibiu pentru copiii din Odorheiul Secuiesc (GALERIE FOTO)

Festival de Cartea Recordurilor weekendul viitor la Sibiu

Astfel, pentru a putea găzdui cât mai mulţi vizitatori pe periaoda verii toate secţiile muzeului sibian se vor deschide de la ora 10.00 şi se vor închide de la ora 18.00. „Lunea şi în prima zi de marţi din fiecare lună Muzeul Brukenthal este închis pentru curăţenie. Casa de bilete se închide la ora 17.15”, a declarat Marius Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Dacă sunteţi curioşi, în această perioadă putea vedea în Muzeul Brukenthal, pe lângă expoziţiile de bază, expoziţii precum „Et in Italia ego: Peisagişti flamanzi şi olandezi” la Casa Albastră, „Chocolate Mountain Daydreams – fotografii realizate de Scott Eastman şi Matt Gainer” la Galeria de Artă Contemporană , „Oraşul nevăzut: Proiecte ale concursurilor de arhitectură desfăşurate la Sibiu între anii 1880-1930” în Cabinetul de Stampe şi „Costumul de la Baroc la Neo-Gotic” în Sala de expoziţii temporare.

Celălalt mare muzeu sibian, Complexul Naţional Muzeal Astra, va trece la programul de vară în preajma Sărbătorii Paştelui.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite