Bratu a semnat pe doi ani jumate cu Gaz Metan Mediaș (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul a fost prezentat oficial joi la clubul medieșean. Directorul executiv Ioan Horoba a anunțat că Gazul va mai aduce un atacant, după ce Silvășan a plecat de la echipă. Și Vâtcă a părăsit gruparea sibiană.

CITIȚI ȘI:

Vâtcă și Silvășan și-au reziliat contractele cu Gaz Metan

Horoba îl atacă pe Eric de la Gaz Metan: „Nu putem să tolerăm un jucător ce s-a expus ca MĂSCĂRICI”

Gaz Metan Mediaş pregăteşte returul la Sovata şi în Antalya

Joi, la stadionul ”Municipal” din Mediaș, a fost prezentată ultima achiziție a grupării gaziste de liga 1. Directorul executiv Ioan Horoba l-a prezentat presei pe fostul atacant al lui Dinamo, Florin Bratu.

”Noi l-am dorit foarte mult pe Bratu. Suntem în discuții de o lună de zile cu el. L-am lăsat să își termine negocierile și cu celălalte echipe. I-am respectat dorințele lui în a se lămuri la ceea ce este pe piața fotbalului românesc. Pentru doi ani și jumătate el este al Gazului. Mă bucur că am reușit să îl convingem să vină aici. Merita și Mediașul să facem un transfer mai serios. Am câștigat un bun profesionist pentru echipă. Va mai veni probabil încă un atacant la Gaz Metan” a spus Horoba.

Bratu va juca la Mediaș cu numărul zece
Atacantul român s-a arătat foarte bucuros pentru realizarea acestui transfer.

”Am fost încântat încă de la început de propunerea făcută. Le mulțumesc celor de la Mediaș că au avut răbdare cu mine. Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua acum. Sper să îmi fac treaba aici foarte bine, pentru că am înțeles că Gaz Metan este un club foarte bun și de calitate în fotbalul românesc. De asta am și ales să vin aici și am făcut-o cu inima deschisă. Vreau să demonstrez că mai am un cuvânt de spus în fotbalul românesc” a spus Bratu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite