Bazar în curtea Liceului Brukenthal în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania organizează la sfârşitul acestei săptămâni o nouă acţiune caritabilă de ale cărei rezultate vor beneficia grădiniţele sibiene.

CITIŢI ŞI:

Se deschide Sibiu BookFest. Cartianu lansează cărţile despre Revoluţia din 1989

Programul de astăzi al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu

La fel ca primele două ediţii, acţiunea va fi organizată sub forma unui bazar în curtea Liceului Brukenthal unde vor fi expuse pentru vânzare produse donate de doamnele care organizează evenimentul. Participanţii vor putea cumpăra articole de îmbrăcăminte, artizanat, prăjituri de casă, cafea, vor putea participa la tombolă, cu premii foarte atrăgătoare, totul într-o atmosferă deosebită creată şi de muzica intrumentală cântată live, pentru prima dată în cadrul acestei acţiuni.

Acţiunea caritabilă se află la cea de-a treia ediţie, primele două având loc anul trecut, în lunile mai şi decembrie. În cadrul celor două ediţii organizatorii au reuşit să strângă peste 18.000 de lei, atât din sumele adunate în cadrul bazarului cât şi din alte donaţii pentru reabilitarea şi dotarea a două grădiniţe din Sibiu. Pe lângă bani în acest proiect s-au implicat şi câteva firme din Sibiu care au contribuit în diverse moduri la îmbunătăţirea condiţiilor din aceste unităţi de învăţământ. La Grădiniţa nr. 37, prima beneficiară a proiectului, banii au fost folosiţi pentru reabilitarea şi pentru dotarea unităţii. La cea de-a doua beneficiară – Grădiniţa nr. 36 – lucrările pentru reabilitarea celor două grupuri sociale sunt încă în curs.

Sumele care vor fi adunate la această a treia ediţie vor fi direcţionate tot spre una din gradiniţele sibiene. Beneciara proiectului va fi stabilită după încheierea bazarului, în funcţie de sumele care se vor aduna.

”Sibienii şi toţi cei care vor să sprijine acţiunea sunt aşteptaţi sâmbătă, 4 iunie, între orele 10 şi 16 în curtea Liceului Brukenthal pentru a achiziţiona produsele aduse de organizatori şi să contribuie în acest fel la reabilitarea unei grădiniţe sibiene” spune Laura Prohaszka, unul din organizatorii evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite