Astăzi se deschide Sibiu BookFest, cel mai mare târg de carte din afara Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai bune edituri din România vin la Sibiu, între 2 și 6 iunie pentru SibiuBookFest, un eveniment devenit deja tradiţie, parte a Festivalului Internaţional de Teatru. Aflat  la a II-a ediţie, SibiuBookFest se va desfășura în Piaţa Mică, într-un pavilion expoziţional de 1.300  mp care va găzdui peste 50 de edituri și furnizori de servicii educaţionale din România.

CITIŢI ŞI:

Vioara Stradivarius răsună pe scena Sălii Thalia

Tarife mai mari pentru bărcile de la ZOO

Cel mai important târg de carte din Sibiu are o strânsă legătură cu Festivalul Internaţional de Teatru. Așa cum era firesc, cel mai important festival al artelor din România și al 3-lea din lume, își deschide porţile și către carte. SibiuBookFest vine sa completeze perfect cele peste 400 de evenimente culturale ale FITS, aducând în cel mai important oraș cultural din România, magia cărţilor. Așadar, spectatorul de teatru, de dans, de muzică, de cultură, spectatorul care dorește emoţia, poate să întindă mâna spre carte, locul unde se stochează trăiri și emoţii, într-o locaţie excepţională - Piaţa Mică - unul dintre cele mai importante spaţii publice, sociale și culturale ale Sibiului.

Număr record de participanţi
Cea de-a doua ediţie a SibiuBookFest reunește un număr record de participanţi. Cele mai importante 50 de edituri din România vin la Sibiu între 2 și 6 iunie cu cele mai noi apariţii editoriale dar și cu multe titluri clasice. Pasionaţii de carte vor fi primiţi în pavilionul expoziţional cu reduceri importante de preţ, cu lansări de carte, întâlniri cu autori, sesiuni de autografe și multe alte programe culturale. Vizitatorii vor găsi titluri noi sau cărţi clasice din toate domeniile, albume, ediţii de colecţie, dicţionare, ghiduri, cărţi de ficţiune, educaţionale, de dezvoltare personală și profesională, colecţii de business, carte spirituală, cărţi pentru copii, sau produse educaţionale.

Program special de evenimente în cadrul SibiuBookFest
SibiuBookFest pregătește vizitatorilor un program divers de evenimente speciale, lansări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri multimedia. Grigore Cartianu, Radu Paraschivescu şi Dorel Vişan, sunt doar câţiva dintre autorii care-şi vor lansa cărţile la Sibiu.

image

Toate aceste informaţii și noutăţi legate de SibiuBookFest vor fi actualizate pe website-ul evenimentului (www.sbf.exposib.ro) și pe pagina de facebook, www.facebook.com/SibiuBookFest. Desi aflat doar la cea de-a doua ediţie, SibiuBookFest a depășit deja evenimente similare consacrate, fiind cotat la acest moment ca cel mai important eveniment editorial din România după târgurile din Bucuresti. „Pentru această ediţie așteptăm o participare record de peste 15.000 de vizitatori. Le oferim peste 30 de mii de titluri cu preţuri speciale.

Editurile participante au pregătit deja oferte speciale eptnru pasionaţii de lectură, cu reduceri de preţ de până la 70%”, spune Cosmin Marcu, organizatorul SibiuBookFest. Târgul acordă o atenţie deosebită autorilor români, numeroase personalităţi ale culturii urmând să participe la SibiuBookFest.

SibiuBookFest va fi deschis în fiecare zi, de joi, 2 iunie până luni, 6 iunie, între orele 10 și 22 de joi până duminică și între 10 și 18 în ziua de luni. Intrarea la târgul de carte este liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite