Bărbatul rănit în accidentul de la Şaroş - internat la Reanimare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul are picioarele zdrobite, şi urmează să fie operat de ortopezii sibieni. Soţia lui, de asemenea rănită în accidentul de ieri, este internată la Neurochirurgie.   

Citiţi şi: 

Accident grav la Şaroş - şoferul a murit,trei persoane sunt rănite

Un taximetrist a lovit o femeie,după care a fugit de la locul accidentului

Bărbatul care a ajuns ieri în stare gravă la spital, în urma accidentului petrecut la Şaroşu pe Târnave, este internat la Reanimare şi urmează să fie operat de ortopezii sibieni. "Pacientul este stabil şi conştient, şi urmează să fie operat", precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Soţia sa, în vârstă de 37 de ani, a fost transferată în cadrul Secţiei de Neurochirurgie, unde a rămas internată.  

Cei doi au ajuns ieri în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un pom, pe drumul naţional 14, la intrarea în localitatea Şaroşu pe Târnave dinspre Mediaş. Şoferul maşinii, un bărbat de 50 de ani, a murit, iar fiul celor doi, în vârstă de 13 ani, a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş. Bărbatul a ajuns la spital cu fracturi multiple la nivelul picioarelor şi un traumatism de coloană iar soţia lui, cu fracturi la nivelul feţei şi un traumatism cranio cerebral acut închis. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pesibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite