Accident grav la Şaroş - şoferul a murit, trei persoane sunt grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La faţa locului a ajuns şi medicul Raed Arafat, cu un elicopter SMURD de la Târgu Mureş, însă şoferul nu a mai putut fi salvat. Alte trei personae au fost rănite grav. Este vorba despre un copil de 13 ani şi părinţii lui, în vârstă de 37, respectiv  41 de ani.   

image

Citiţi şi: 

Un taximetrist a lovit o femeie,după care a fugit de la locul accidentului

Copilul accidentat la şcoală,şi victimă,şi vinovat

Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional 14, la intrarea în localitatea Şaroşu pe Târnave dinspre Mediaş. "Şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un pom", precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

image

La locul accidentului a ajuns şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş. Echipajul de la Mureş, condus de medicul Raed Arafat, nu a mai putut însă, din păcate, să-l resusciteze pe şofer. 

Alte trei persoane aflate în maşină au fost rănite grav. Este vorba despre un copil de 13 ani şi părinţii lui, în vârstă de 37, respectiv  41 de ani. Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Alin Dumitraş, copilul a fost preluat de elicopterul Smurd şi dus la Târgu Mureş.

image

Părinţii lui au fost duşi la spitalul din Sibiu, unde au rămas internaţi. „Potrivit primelor investigaţii, femeia în vârstă de 37 de ani are un traumatism cranio cerebral acut închis, o fractură de masiv facial şi contuzii la nivelul toracelui şi braţelor. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, are un traumatism cranio cerebral acut, fractură de col femural stâng, fractură deschisă de tibie stângă, fractură de coapsă stângă, traumatism de coloană lombară şi o contuzie la nivelul toracelui”, precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pesibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite