Bărbat găsit înecat într-o baltă din apropierea localităţii Micăsasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Micăsasa au găsit un bărbat într-o baltă rezultată de pe urma unor lucrări de îndiguire a râului Târnava Mare.

CITIŢI ŞI:

Un copil de cinci ani a murit înecat în râul Cibin

Un copil din Sibiu a fost accidentat de un şofer vitezoman

Accident pe drumul naţional 1,la marginea Sibiului

Poliţiştii sibieni au fost sesizaţi telefonic de către M. Ioan, domiciliat în localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, cu privire la faptul că, pe digul râului Tîrnava Mare, a găsit bicicleta şi hainele aparţinând lui L. Dan–Ioan, domiciliat în localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, acesta din urmă nefiind găsit. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş împreună cu reprezentanţi ai Laboratorului de Medicină Legală Mediaş.

Înecat într-o baltă
Pe râul Tîrnava Mare, în dreptul localităţii Micăsasa, se execută lucrări de îndiguire şi amenajare a cursului râului, fapt pentru care, în apropiere, în spatele unor piloni metalici, s-a format o baltă cu apă provenită din râu. Poliţiştii au descoperit că duminică, în cursul serii, paznicul societăţii care execută lucrările de îndiguire a găsit pe digul râului bicicleta şi hainele aparţinând lui L. Dan Ioan. În urma extinderii căutărilor, persoana în cauză a fost  găsită înecată în această baltă.

Se face autopsie
După scoaterea din apă, cadavrul a fost identificat ca fiind L. Dan Ioan, în vârstă de 40 ani, domiciliat localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu. „Cadavrul nu prezintă urme externe de violenţă.  În vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, cadavrul bărbatului a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Sibiu. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Micăsasa”, spune Adela Negoi, de la IPJ Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite