Atenţie la viteză şi depăşiri neregulamentare! Poliţiştii sibieni ies în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti de la Serviciul Rutier Sibiu şi Alba supraveghează DN1 şi DN7.

CITIŢI ŞI:

Slalom cu şoferi pe calea ferată

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier vor acţiona pe linia prevenirii şi sancţionării încălcărilor regimului legal de viteză şi a manevrelor de depăşire neregulamentară.     

Acţiunea se desfăşoară pe DN 1, între orele 10:00 -18:00, pe segmentele de drum municipiul Sibiu – limita cu judeţul Alba, municipiul Sibiu – Post Control Veştem, unde vor acţiona 3 aparate radar şi 4 echipaje de poliţie rutieră pentru oprirea conducătorilor auto, precum şi pe DN 7, între orele 15:00-18:00 , pe segmentul de drum Tălmaciu – limita cu judeţul Vâlcea, unde vor acţiona 2 aparate radar şi 2 echipaje de poliţie rutieră.

Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba şi Serviciului Rutier Vâlcea, iar aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare va fi dispusă în sistem cascadă.

Acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum şi a menevrelor de depăşire neregulamentară.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite