Astăzi se strâng deşeurile electronice la Sibiu. Vezi unde sunt centrele de colectare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec organizează mâine o nouă acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din Sibiu. Campania se va desfăşura între orele 10.00 – 17.00 iar persoanele care doresc să se implice sunt asteptate să aducă aparatel vechi şi nefolositoare la unul dintre cele noua puncte de colectare amenajate în tot oraşul.

CITIŢI ŞI:

Aproape 15 tone de deşeuri electronice au fost strânse într-o zi în judeţul Sibiu

Peste 7.000 de kilograme de deşeuri electronice colectate într-o zi la Sibiu

Intersecţii importante reconfigurate de municipalitatea sibiană

Punctele de colectare sunt: Şcoala Generală nr. 4, Şcoala Generală nr. 6, Şcoala Generală nr. 8, Şcoala Generală nr. 13, Şcoala Generală nr. 21,Colegiul Naţional Octavian Goga, Liceul Energetic, Liceul L. I. A. şi Liceul Onisifor Ghibu. Transportul este gratuit pentru deşeurile voluminoase de echipamente electrice şi electronice, pe care sibienii doresc să le depună la punctele de colectare. Dacă vreţi să scăpaţi de vreun obiect voluminos şi aveţi nevoie de ajutor pentru transport, sunaţi la unul din numerele de telefon 0744.500.006 sau 0720.070.580, între orele 9.00-16.00.

„Locuitorii judeţului Sibiu au demonstrat că înţeleg cât de important este să colectezi selectiv, mai ales în condiţiile în care ţinta anuală pentru fiecare cetăţean european este de 4 kg / locuitor, iar în România s-a ajuns abia la circa 1-1,5 kilograme”, a declarat Andreea Idriceanu, Communication Manager Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec. Toţi deponenţii de mâine vor fi înscrişi automat într-o tombolă şi prin tragere la sorţi duminică se vor câştiga 5 frigidere, 10 cuptoare cu microunde şi 15 DVD-playere. Aceasta este cea de-a cincea acţiune de colectare pe care RoRec o derulează, de la începutul acestui an, în judeţul Sibiu. În total în 2011 s-au strâns peste 22 de tone de deşeuri electrice în judeţul nostru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite