Artgothica se lansează la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 25 ianuarie, la orele 12, în Sala Oglinzilor a FDGR (str. General Magheru, nr. 1-3), va avea loc Conferinţa de lansare a Asociaţiei Artgothica Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Ana Maria Palcu luptă alături de persoanele cu dizabilităţi din Sibiu

Vor lua cuvântul Călin Sămărghiţan (preşedinte) şi Dan Herciu (director economic), pentru a trece în revistă evenimentele organizate în anii trecuţi şi pentru a prezenta proiectele Asociaţiei pe anul 2011.

Sub titlul „Serile Artgotice – arte în dialog”, membrii Asociaţiei se vor întâlni cu publicul în fiecare lună, în Atrium Classic Cafe (Piaţa Mare, nr. 16), pentru a propune sibienilor un dialog cu doi artişti locali sau din alte oraşe ale ţării, reprezentanţi a două arte. De fiecare dată va fi invitat un scriitor, iar cel de-al doilea invitat va reprezenta, după caz, pictura, sculptura, filmul, muzica sau alte domenii ale artei. Tot în fiecare lună vor avea loc Atelierele Artgotice de literatură şi artă, la care vor participa elevi şi studenţi de la instituţiile de învăţământ din Sibiu. Atelierele vor fi coordonate de artiştii invitaţi.

Lansarea proiectelor Asociaţiei va fi urmată de prezentarea unui scurt montaj video cu activitatea de până acum.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite