Artboutique aduce la Sibiu creaţii unicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ARTBOUTIQUE, expoziţia de obiecte unicat sau în serie mica, ajunge la cea de-a IV ediţie şi se desfăşoară  în perioada 17-19 decembrie într-o locaţie specială. Ediţia din luna aceasta se desfăşoară cu sprijinul FDGR Sibiu şi a al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu şi vine în întâmpinarea celor care vor să dăruiască sau să-şi dăruiască un cadou special şi  de ce nu, unic.

CITEŞTE ŞI:

Trei zile de magie la Sibiu

Câştigătorul bursei în Austria oferită de primăria Mediaş: Oraşul este definit de tradiţie

ARTBOUTIQUE V4 va avea loc la sediul Forumului Democrat German din Sibiu, de pe strada General Magheru, nr. 1-3, în Sala Oglinzilor,  în intervalul orar 11.00-20.00,  intrarea fiind liberă.

Peste 40 de participanţi, selectaţi cu atenţia iubitorilor de frumos, se vor uni în Sibiu, timp de trei zile, într-un cadru elegant si deosebit. Astfel, meşteşugari veniţi din Iaşi, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Covasna, Bucureşti, Haţeg şi desigur din Sibiu, vă vor încânta în perioada 17-19 decembrie, cu produse unicat sau în serie mică. În oglinzile Forumului German se vor reflecta: haine, bijuterii, obiecte decorative, săpunuri din uleiuri naturale şi alte cosmetice handmade, gentuţe sau trăistuţe din piele, lână şi alte materiale textile , cutiuţe fermecate, bluziţe cu dichis, păpucei de spiriduşi, lumânărele parfumate în forme de sărbătoare etc.

Casa în care va avea loc Artboutique V4, sediul actual al FDGR, purta pe vremuri numele de Casa Lutsch, numele pornind de la unul dintre proprietari. În 1999 locaţia a fost renovată  complet. Casa a fost deseori gazda principilor Transilvaniei sau a personalităţilor ce vizitau cetatea.

Ediţia de vară Artboutique a adunat 50 de participanţi, a avut loc în Piaţa Mică din Sibiu şi s-a bucurat de peste 7000 de vizitatori.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite