Trei zile de magie la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul de Magie este unic în Sibiu şi aşteptat cu mare interes de copii în special (foto arhivă)
Festivalul de Magie este unic în Sibiu şi aşteptat cu mare interes de copii în special (foto arhivă)

Scamatorii şi magie la Teatrul Gong din Sibiu. Cea de a treia ediţie a Festivalului Internaţional „Magic Fest” îşi va deschide porţile joi.



Timp de trei zile Sibiul va fi cuprins de magie, scamatorii şi giumbuşlucuri, câţiva din cei mai mari artişti din domeniu anunţându-şi participarea la festival. Magia apare mâine dimineaţă de la ora 10.00 cu un spectacol al Teatrului de Magie – “Kids Magic Show” şi este urmat de la ora 11.15 de spectacolul “Clovnul adormit” al Grupului Katharsis. Ziua se încheie tot la sediul Teatrului Gong cu Stand Up Magic Show.

„Arta magiei este ceva nou la noi, dar copiii sunt foarte receptivi şi devin repede interesaţi şi fascinaţi de trucurile magicianului. Totodată ne-am gândit să dăm o mână de ajutor şi părinţilor, oferindu-le o alternativă inedită şi incitantă de petrecere a timpului liber”, spune Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie.

Una din atracţiile principale ale festivalului este reprezentată de spectacolul pe picioroange “Flowers” al companiei The Fireter, prezentat vineri de la ora 17.00, în Piaţa Mare. De asemenea, sibienii îl aşteaptă cu mare interes pe magicianul Christianis, care va închide practic festivalul sâmbătă seara, de la ora 20.00 tot la sediul Teatrului Gong, cu un show unic.

Accesul publicului la spectacole se face pe bază de invitaţii şi bilete. Acestea sunt puse în vânzare la sediul teatrului, din strada Alexandru Odobescu, numărul 4, şi costă 10 lei, iar cu reducere la 5 lei pentru copii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite