„Arenele de joacă“ de la Sibiu, amânate din cauza ploii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a fost reprogramat pentru data de 10 iunie, în Parcul Sub Arini. Pe parcursul întregii zilei, copiii vor participa la diferite competiţii sportive, alături de marii sportivi ai României.

CITIŢI ŞI

Demonstraţii în Germania ale Cavalerilor Cetăţii Roşii din Sibiu

Cele mai bune tatuaje de la Transilvania Tattoo (GALERIE FOTO)

Vremea rea le-a pus beţe în roate organizatorilor celui mai mare eveniment sportiv pentru copii, ce trebuia să aibă loc astăzi în Parcul Sub Arini. Aceştia au decis asftel să amâne „Arenele de Joacă“ pentru 10 iunie, pentru a oferi copiilor prezenţi un mediu de joacă propice.

Evenimentul se va desfăşura în aceeaşi locaţie, Parcul Sub Arini, între orele 10:00 şi 20:00. Proiectul este realizat de asociaţia Sport pentru Viaţă, înfiinţată de campioana olimpică Gabriela Szabo, şi co-finanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. „La Arenele de Joacă din 10 iunie vor participa aceiaşi campioni olimpici şi mondiali anunţaţi, care îi vor învăţa pe copii să facă sport: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă) şi Rică Răducanu (fost portar al FC Rapid)“, spune Diana Bucuroiu, purtător de cuvânt al evenimentului.

Evenimentul din 10 iunie va include numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii, de la jocuri de baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă sau gimnastică, până la competiţii de de atletism sau escaladă pe panou. „Sperăm că vremea va ţine cu noi pe 10 iunie şi că le vom oferi copiilor încă o zi a lor în această lună”, a declarat Gabriela Szabo.

În cei patru ani de existenţă, ediţiile Arenelor de Joacă au adunat peste 40.000 de copii. Evenimentul face parte din campania socială Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo în 2006. Proiectul are ca public important copiii, dorind să se apropie de aceştia pentru a-i învăţa de mici ce importanţă are sportul pentru sănătate şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite