Demonstraţii în Germania ale Cavalerilor Cetăţii Roşii din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa de artă medievală „Cavalerii Cetăţii Roşii” din Sibiu a participat la Festivalul Internaţional "Crana Historica" din oraşul Kronach, Germania, festival ce a avut loc în perioada 22-24 mai 2010.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Sute de oameni la înmormântarea sibiencei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit (EXCLUSIV FOTO)

Motociclist accidentat grav pe DN 1, la Miercurea Sibiului (UPDATE)

Atracţiile serii la Festivalul Internaţional de Teatru din Sibiu

Sibienii au fost invitaţi de Cronacher Ausschuss Compagnie, din Kronach, trupă ce a fost prezentă pentru prima dată anul trecut în Sibiu. Pe toată perioada festivalului, trupa medievală Cavalerii Cetăţii Roşii a susţinut cinci animaţii de zi, prin care au surprins publicul german cu demonstraţii de mânuire a armelor şi lupte.

„Pe parcusul zilei publicul ce a participat la festival a vizitat tabăra medievală şi a avut posibilitatea să testeze recuzita noastră. De asemenea, am organizat trageri cu arcul şi i-am iniţiat în mânuirea armelor. Noi am reprezentat România şi oraşul Sibiu în faţa unor ţări precum Ungaria, Anglia, Franţa, Austria care, la sfârşitul festivalului, au rămas plăcut impresionate de prestaţia noastră artistică”, a precizat coordonatorul şef al trupei, Radu Coman.  În perioada 18-20 iunie, Cavalerii Cetăţii Roşii vor participa la Festivalul Rockin´ Transilvania ce se va desfăşura la Castelul Bran, dar şi la ediţia a-X-a a Festivalului "Cetăţi Transilvane", organizat de municipalitatea sibiană.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite