Aproape 700.000 de lei pentru întreţinerea artezienelor şi iluminatului public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală face în această perioadă o serie de achiziţii de servicii publice care sunt menite să întreţină sau să ducă chiar şi la fluidizarea traficului auto din oraş.

CITIŢI ŞI:

Semafoare inteligente în cea mai aglomerată intersecţie din Sibiu

VIDEO - Film în memoria motociclistului zdrobit de tir la Miercurea Sibiului

Nouă suspecţi pentru furtul armă din Sibiu au fost săltaţi de oamenii legii

Astfel serviciile de întreţinere a iluminatului public în Sibiu şi a fost atribuit Filialei de Întreţinere şi Servicii Energetice „Electrica Serv” SA. Aceste servicii se referă la întreţinerea şi reparaţiile întregii reţele de iluminat public de pe raza municipiului şi se vor efectua atât în baza solicitărilor cetăţenilor din oraş cât şi în baza solicitărilor primăriei.

Valoarea totală a contractului este 594.082 lei, iar valabilitatea sa se încheie la sfârşitul anului. Al doilea contract de prestare servicii a fost încheiat pentru întreţinerea, reparaţia şi igienizarea fântânilor arteziene din oraş, inclusiv a cişmelelor şi a fost atribuit firmei Software Solutions .Valoarea totală a contractului este de 33.311 lei. Funcţionarea electrică va fi asigurată de firma Electro-Con Impex SRL prin intermediul unui contract care are o valoare de 56.695 lei şi expiră la data de 30 noiembrie. S-a făcut şi licitaţia pentru desemnarea firmei care va face salubrizarea în oraş. „La licitaţie au fost depuse 7 oferte care la ora actuală sunt în curs de evaluare” a explicat azi de dimineaţă primarul Klaus Iohannis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite