Aproape 3.000 de spectatori în două seri la TIFF Sibiu. Vezi programul de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1 500 de sibieni au venit aseară în Piaţa Mică a oraşului pentru a viziona filmul lui Florin Şerban „Eu când vreau să fluier, fluier”. Seara a început pe ritmuri de muzică lăutărească.

CITEŞTE ŞI:

Audienţă record la Sibiu pentru „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”

Programul de astăzi al TIFF la Sibiu

Studenţii sibieni, sceptici în privinţa şanselor de angajare


Concertul extraordinar al Tarafului Haiducilor din Clejani a umplut până la refuz Piaţa şi toate terasele din jur. Fiind astfel introduşi în atmosfera filmului, vreme de 90 de minute, sibienii au savurat povestea complexă de pe ecran şi au aplaudat minute în şir la finalul tinerei capodopere a cinematografiei româneşti.   
 
Astăzi, Piaţa Mică din Sibiu găzduieşte unul dintre cele mai bune filme israeliene din ultimii ani, „Cu fanfara în vizită”, film regizat de Eran Kolirin. Filmul durează o oră şi 23 de minute.

Sibienii amatori de cinematografie străină au la dispoziţie în Centrul Cultural Habitus trei filme excepţionale, „A fi american”, în regia lui Topaz Adizes, „Aplauze” de Martin Zandvliet şi „Aviatoarea din Kazbek” de Ineke Smits.

Teatrul de Vară, umplut până la refuz aseară pentru „The Shukar Collective Project”, aşteaptă sibienii şi în această seară în atmosfera răcoroasă din Parcul Tineretului pentru „Zaza”, spectaculosul film al regizorului Andrei Silkin.

TIFF Sibiu 2010 este organizat cu sprijinul Consiliului Local, al Primăriei Municipiului Sibiu şi al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. Parteneri principali sunt EuroGsm, BenQ, News Outdoor, Buonavista Banqueting şi hotelul Ibis. Partener de promovare, Cameleon PR&Events.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite