Angajaţii de la Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului lasă maşinile acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua de 22 septembrie, Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Sibiu, va marca, în cadrul Săptămânii Mobilităţii Europene,  acţiunea: „In oraş fără maşina mea!”, acţiune propusă şi derulată sub sloganul Mobilitate alternativă.

CITIŢI ŞI:

Sibianul Tudor Popa luptă pentru amenajarea de parcări pentru bicicliştii sibieni

Pentru a sensibiliza şi încuraja cetăţenii spre utilizarea transportului public, al mersului cu bicicleta, mersului pe jos, ca alternativă a transportului cu maşina proprie, angajaţii ARPM Sibiu vor lua parte la cel mai important şi răspândit eveniment al mobilităţii sustenabile.
  „Pentru a ne conjuga eforturile de a duce o viaţă sănătoasă, într-un mediu mai curat, şi pentru a atrage atenţia asupra problemelor cauzate de intensificarea traficului urban, cum ar fi poluarea fonică şi atmosferică, adresăm un apel de participare a cetăţenilor, în număr cât mai mare la acest eveniment, printr-un comportament şi o atitudine mediu protectivă, renunţând în ziua de 22 septembrie la deplasarea cu maşina proprie Daniela Stoica, director executiv la ARPM Sibiu.
 Totodată, ARPM Sibiu face parte din echipa locală de acţiune pentru "Let's do it România!", cel mai mare proiect de implicare socială din România, ce se va desfăşura în data de 24 septembrie 2011.
 „Din respect pentru mediu, voluntarii din cadrul instituţiei, vor curăţa de deşeuri zona limitrofă comunei Poplaca, locaţie identificată în urma cartării la nivelul judeţului; ne mobilizăm pentru o cauză comună, de responsabilizare socială, al cărui beneficiar direct este natura şi indirect, omul”, a mai spus Stoica.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite