Alegerile din 2012 dezbătute Universitatea "Lucian Blaga"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu organizează masa rotundă cu tema: Alegeri 2012; Strategii ale partidelor cu un an înainte de alegeri.

CITEŞTE ŞI:

ULBS vrea să educe 100 de studenţi cu dizabilităţi

Universitatea “Lucian Blaga” îşi face muzeu

Cu un an înaintea ciclului electoral 2008-2012, partidele politice îşi conturează strategiile politice pentru alegerile viitoare. Ele se confruntă azi cu un context general, politic, economic şi social pe care nu l-au mai întâlnit în ultimul deceniu. Partidele sunt astfel nevoite să răspundă unor cereri crescute din partea unor alegători mai exigenţi, cereri ce se înscriu într-un registru divers, de la protecţia socială, până la stimularea mediului de afaceri. Care sunt strategiile lor de campanie cu un an înaintea alegerilor? Cât de diferite vor fi strategiile locale de cele naţionale? Ce segmente electorale sunt, cu precădere, vizate de aceste strategii de campanie? Care sunt noile proiecte publice spre care se îndreaptă partidele româneşti? Organizaţiile locale ale acestora îşi fundamentează acţiunile pe cunoaşterea „pieţei” politice sau, mai degrabă, după formule intuitive?

Masa rotundă va fi precedată de lansarea volumului Alegeri, alegători şi aleşi în România 2004-2009, coordonat de Sabina-Adina Luca şi apărut la Editura Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Evenimentul are loc joi, 31 martie 2011, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 34, et. II, sala 201, de la orele 17.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite