Ajutaţi Mediaşul să aibă propiul Festival Internaţional de Film! Propuneţi un nume!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Mediaş, prin Direcţia pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, lansează în perioada 18.05.2011- 15.06.2011 concursul „Tu Dai Nume Festivalului Internaţional de Film”, eveniment care va avea loc în Mediaş, în perioada 5-11 Septembrie 2011. Cu această ocazie, municipiul Mediaş va fi înscris pe harta Festivalurilor de Film importante din Europa.

Citiţi şi:

Lanţ uman cu tema "Fii voluntar" la Mediaş

43.000 de puieţi plantaţi la Mediaş

„În perioada Festivalului, oraşul nostru îşi va deschide porţile pentru alte opt ţări participante, care îşi vor prezenta peliculele deja premiate în fiecare ţară. Implicarea noastră activă în desfăşurarea Festivalului va acorda un plus de valoare acestui eveniment.

Vă lansăm provocarea de a participa la acest concurs  cu propuneri de titlu pentru Festivalul Internaţional de Film. Cel mai original titlu va fi premiat de municipalitate cu un aparat de fotografiat. Juriul competiţiei va fi alcătuit din: regizorul Radu Gabrea (directorul festivalului), primarul Teodor Neamţu şi reprezentanţii societăţilor DAFORA, ROMGAZ şi TRANSGAZ (sponsorii evenimentului)”, spun reprezentanţii municipalităţii medieşene.

Cei interesaţi pot trimite propuneri până în data de 15.06.2011, la Serviciul Relaţii din cadrul Primăriei Mediaş sau pe adresele de e-mail: serviciulrelatii@yahoo.ro, primaria@primariamedias.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite