Lanţ uman cu tema "Fii voluntar" la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Mediaş, prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport,Turism şi Tineret, se alătură acţiunilor care au loc la nivel european în 2011, anul european al voluntariatului. Primul pas a fost lansarea Centrului de voluntariat Mediaş, iar ca prim obiectiv acest centru îşi propune organizarea unor acţiuni în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului care se va desfăşura în perioada 9-15 mai 2011.

CITEŞTE ŞI:

Copşăneanul-erou care a salvat doi oameni dintr-un incendiu, premiat ieri de primar şi pompieri

43.000 de puieţi plantaţi la Mediaş

Săptămâna Naţională a Voluntariatului, aflată la cea de a-X-a ediţie, reuneşte într-o săptămână din fiecare an un portofoliu de sute de activităţi diverse de voluntariat, în numeroase comunităţi din ţară. În municipiul Mediaş se vor organiza patru activităţi dedicate voluntariatului şi anume:

    *  Lanţ uman cu tema „Fii voluntar pentru Mediaş" - la  această acţiune sunt aşteptaţi peste 200 de elevi aparţinând instituţiilor de învăţământ medieşene. Elevii vor purta afişe cu mesaje pro-voluntariat şi vor înconjura parcul din Piaţa Regele Ferdinand.
    *  Campanie de ecologizare a zonei Izvorul Dorului.
    *  Îndeplinim dorinţe!  Elevii vor strânge şi vor face donaţii de cărţi, jucării, dulciuri  copiilor cu probleme sociale.
    * Concurs de sloganuri pentru colectarea selectivă a deşeurilor şi concurs de „Creaţie vestimentară din materiale reciclabile". Aceste concursuri se adresează doar voluntarilor înscrişi în baza de date a Centrului de Voluntariat Mediaş.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite