Agenţiile de turism din Sibiu nu duc lipsă de clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii preferă vacanţele all inclusiv
Oamenii preferă vacanţele all inclusiv

Sibienii nu ţin cont de criză şi şi-au planificat pentru anul acesta vacanţe all inclusive. Cei mai mulţi sibieni şi-au strâns în medie 500-600 de euro pentru a se relaxa în Antalya sau la vecinii noştri bulgari.

CITIŢI ŞI

Noua modă în turismul sibian: întâlniri culturale în satele săseşti

Operatorii de turism au scos de la naftalină cataloage întregi cu oferte care mai de care mai tentante pentru ca sibienii care îşi doresc o vacanţă de neuitat să aibă de unde alege. „Nu ne putem plânge că ducem lipsă de clienţi. Luna iunie este cam moartă, mai ales pentru că se tot vorbeşte în media de reducerea salariilor iar oamenii stau în expectativă, dar în mai, spre exemplu, pot spune că am vândut mai multe pachete decât anul trecut în aceeaşi lună, cu 10 la sută“, spune Alina Deaconu, manager de turism.

Se caută vacanţele all inclusive
Turcia rămâne şi în acest an în capul topului preferinţelor. Serviciile, spun agenţiile de turism, sunt cele care atrag cel mai mult turiştii să aleagă o vacanţă în Antalya. „Ne-am decis să alegem un sejur în Antalya, la ultra all inclusive. Şi anul trecut am fost la fel şi a meritat pentru că ne-am relaxat de minune. Avem un buget de 1200 de euro pentru bilete“, spune Alina Mureşan. La aşa buget, agenţiile de turism sar pe clienţi cu oferte care le taie respiraţia. „Ca şi servicii, turcii rămân inegalabili. La ei, un sejur all inclusiv sau ultra all inclusive, în hotel de 4 sau 5 stele, în sezon, ajunge să coste pentru 7 nopţi de cazare şi transport cu avionul, la aproximativ 600 de euro pentru o persoană. În septembrie preţurile mai scad cu 100-150 de euro pe persoană“, mai spune Alina Deaconu, manager de turism la agenţia Dream Travel.
Bulgarii încep să vină din urmă cu oferte tot mai tentante care să atragă turiştii „îndrăgostiţi“ de serviciile all inclusive de la turci. Ofertele lor sunt de-a dreptul de invidiat. „În Bugaria, în staţiunile Albena sau Sunny Beach, spre exemplu, la un hotel clasificat de trei stele, un sejur cu all inclusive ajunge la 250-350 de euro“, susţine Alina Deaconu.

Nici Grecia nu e ocolită
Pentru turiştii care vor să împletească relaxarea cu vizitatul unor locuri impresionate Grecia este destinaţia recomandată. „Pe Grecia avem oferte şi 2 în 1, adică plăteşti un bilet şi merg două persoane. Altfel, un sejur cu cazare la o vilă şi self catering, care include transport cu autocarul, poate costa chiar şi 120 de euro“, mai adaugă Alina Deaconu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite